Nu är anmälan öppen till Våra populära buggkurser nivå 1-4

Välkommen till höstens buggkurser nivå 1-4, 10 kurstillfällen med start den 1 september

Nivå 1, På denna kurs krävs inga som helst förkunskaper. Du kanske aldrig har tagit ett danssteg, eller så har du redan gått en grundkurs och vill repetera grunderna. Kursen är också mycket lämplig för dig som vill lära dig dansa den andra dansrollen.

Du får lära dig grunderna i bugg och lära dig de vanligaste förningarna och följningarna.

Nivå 2, Den här kursen är för dig som buggat och socialdansat ett tag, behärskar grunderna men vill utveckla dig och din teknik i dansen.

Här är det mycket dans och med inslag av turer som vi ger variationer på. Här är det fokus på att bli en bättre dansare.

Nivå 3, Kursen bygger på att du förstår grunderna i bugg såsom grundsteg, förning med tryck och drag samt flaggning till vänster- och höger- vändning.

Vi kommer att repetera grunder och stärka varandra i trygga, enkla turer men med fler varianter samt få mer inspiration till att våga dansa även utanför kurssalen.

Målet är att du ska ha kul och inspireras till att fortsätta med dansen även efter terminens slut.

Nivå 4, Kursen bygger på att du förstår grunderna i bugg såsom grundsteg, förning med tryck och drag samt flaggning till vänster- och höger- vändning.

Vi kommer att repetera grunder och stärka varandra i trygga, enkla turer men med fler varianter samt få mer inspiration till att våga dansa även utanför kurssalen.

Målet är att du ska ha kul och inspireras till att fortsätta med dansen även efter terminens slut.

Du kan med fördel gå varje kursnivå flera gånger då vi varierar kursinnehållet.

Till alla nivåer kan du anmäla dig själv utan danspartner, men om du anmäler dig med partner så har du större chans att bli antagen till kursen.

På alla våra kurser roterar alla.

Pris
700kr per person
Om du anmäler dig till fler av söndagens buggkurser får du 100:- rabatt på din andra kurs och ytterligare 200:- rabatt på din tredje kurs.

T.o.m. det år man fyller 24 ger vi ungdomsrabatt och då är priset 350 kr.
Om du som ungdom anmäler dig till fler av söndagens buggkurser får du 50 kr i rabatt på din andra kurs och ytterligare 100 kr rabatt på din tredje kurs.

Medlemskap 250kr gäller hela 2024, krävs för att kunna gå en kurs då vi är en ideell förening.

Är du inte medlem så kommer medlemsavgiften att läggs på kursavgiften.

Observera att Din anmälan är bindande 3 dagar efter att du fått ett antagningsbesked från oss. Du har möjlighet att avanmäla din ansökan inom tre dagar genom att mejla till anmalan@vallentunadans.se.

När din anmälan blivit bindande är du skyldig att betala för kursen om det inte finns giltiga skäl för avanmälan. Giltiga skäl är likvärdigt med sjukdom som kan styrkas med sjukintyg. Avhopp från kursen då kursen redan startat, debiteras med full kursavgift. Om du anmäler dig och sen får förhinder, måste du kontakta oss snarast för avanmälan.

OBSERVERA att du skall få ett bekräftelsemail direkt efter anmälan. Om du inte fått det 30 min efter din anmälan, kontrollera att det inte hamnat i din skräppost-mapp och kontakta därefter anmalan@vallentunadans.se så kan vi kolla om din anmälan blivit rätt.