Nyhetsbrev 22 maj 2024

Hej alla Goa Dansvänner
Tänk att efter en så lång höst & vinter har äntligen både våren och sommaren anlänt. Man njuter för fullt av både solljus, värme och alla vackra vårblommor som slagit ut. Det känns att terminen har närmat sig slutet och det är endast några få danstillfällen kvar hos oss under våren. Men det finns många trevliga utomhustomdanser  att gå på under sommaren, några exempel är Skansen, Gröna Lund, Hågelbyparken & Liljekonvaljeholmen och många fler. Ett tips är att gå in på www.danslogen.se  och kolla var danser finns.

Söndag 26:e maj hålls Fox Figurer med Team Amarald. Kursledare  Lars Amarald vilket blir terminens sista kurs.
www.vallentunadans.se/anmalan

Söndag 2 juni hålls Sommarfox på på dansbanan i Rönningeby med Björn som DJ.

Mer information om detta finns på vår hemsida, www.vallentunadans.se

Till hösten kommer vi att erbjuda West Coast Swing i Vallentuna Dans regi
Vi kommer ha både helgintensiver samt terminskurser.
Instruktörer är Sabina Sandström & Jose Illanes.
Mer information om detta kommer på vår hemsida.

Höstterminen startas upp den 25:e augusti med West Coast Swing intensivdag på nybörjarnivå. Detta efterföljs med  Prova på dans (nytt upplägg), håll utkik på hemsidan.

10-års jubileum, 1:a maj öppnade vi anmälan till eftersläppsbiljetter (ett begränsat antal)  för vår nonstop-dans till PH:s & Sannex. Detta sker 7:e september klockan 20:30-01:00 på anrika Nalen där vi håller vårt 10-års jubileum.
Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan förare och följare så skynda dig med din anmälan för ökad chans till en oförglömlig upplevelse på Nalen!

Bli medlem
Det kostar 250 kronor för 2024 års medlemskap i denna härliga dansförening, där vi sätter trevligt umgänge och dansglädje i fokus. Bli medlem du också! 

www.vallentunadans.se/anmalan

Webshop
På vår hemsida hittar du högst upp en knapp för vår webbshop, den länkar dig vidare till PSS som är ett Vallentunaföretag och säljer bland annat profilkläder & souvenir. Gå gärna in och titta på det sortiment vi har idag. Om du har några frågor om inloggning eller produkter är det bara att skriva till oss i styrelsen så ska vi försöka hjälpa dig vidare.www. styrelsen@vallentunadans.se

Hoppas vi ses på någon dans i sommar!