Nyhetsbrev 18 april 2024

Hej alla Goa Dansvänner!

Nu har vi precis haft terminens sista söndagskurser i bugg. Jisses vad duktiga ni har blivit, så roligt att se er alla igen och att se framstegen ni gjort, hoppas ni är stolta och fulla av dansenergi inför alla trevliga utomhustomdanser som finns att gå på under sommaren, några exempel är Skansen, Gröna Lund, Hågelbyparken & Liljekonvaljeholmen och många fler. Ett tips är att gå in på www.danslogen.se  och kolla var danser finns.   Men först ut är vår nästa danskväll i slutet av april i Bällstabergsskolan med Bob Stevens. Vi hoppas du kommer och dansar hos oss. Vi vill som vanligt gärna ha din hjälp med bakning och fix innan och efter, du kan anmäla dig till magnus@vallentunadans.se eller helena@vallentunadans.se
Mer information om detta finns att hitta på vår hemsida, www.vallentunadans.se

West Coast Swing/WCS

Söndag den 5:e maj kommer vi ha en nybörjarkurs i West Coast Swing med våra nya instruktörer Sabina Sandström och Jose Illanes. Den kursen är redan full, så himla roligt. Vår plan är att erbjuda terminskurser i West Coast Swing på nivå 1 & 2 till hösten.  Vi letar lokal och tider som passar, vi återkommer så snart vi vet mer. Vi planerar också  att erbjuda helgintensiva kurser på olika nivåer. Det här är en dans med mycket teknik så vår rekommendation är att man med fördel går samma nivå fler gånger.   www.vallentunadans.se/anmalan

Fox

Söndag 19:e maj erbjuder vi grundkurs i Fox med Team Amarald. Kursledare Lars Amarald, ett ypperligt tillfälle att lära sig Fox innan sommarens utedanser.
Söndag 26:e maj hålls Fox Figurer med Team Amarald.. Kursledare  Lars Amarald
www.vallentunadans.se/anmalan

Mer information om allt detta finns på vår hemsida, www.vallentunadans.se

Terminen går mot slutet, men vi har fortfarande kurser och socialdans på måndagar i Kvarntorpsgården.
Måndagen 20:e maj är det terminens sista Foxspecial men DJ Björn, 7.2.2 i Kvarntorpsgården, anmälan öppnar 6/5 kl 6.50, då får du hänga på låset, så du inte missar detta!

Höstterminen startas upp den 25:e augusti med Prova på, håll utkik på hemsidan.

10-års jubileum, 1:a maj öppnar vi anmälan till eftersläppsbiljetter (ett begränsat antal)  för vår nonstop-dans till PH:s & Sannex. Detta sker 7:e september klockan 20:30-01:00 på anrika Nalen där vi håller vårt 10-års jubileum.
Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan förare och följare så skynda dig med din anmälan för ökad chans till en oförglömlig upplevelse på Nalen!

Bli medlem

Det kostar 250 kronor för 2024 års medlemskap i denna härliga dansförening, där vi sätter trevligt umgänge och dansglädje i fokus, bli medlem också!

www.vallentunadans.se/anmalan

Vårens danskvällar i Bällstaberg

27/4 Bob Stevens

Webshop

På vår hemsida hittar du högst upp en knapp för vår webbshop, den länkar dig vidare till PSS som är ett Vallentuna företag och säljer bland annat profilkläder & souvenir. Gå gärna in och titta på det sortiment vi har idag. Om du har några frågor om inloggning eller produkter är det bara att skriva till oss i styrelsen så ska vi försöka hjälpa dig vidare. styrelsen@vallentunadans.se.

Vi ses på dansgolvet!

Vallentuna Dans