Nonstop dans till Dreams och Titanix 21 maj

Nu är det äntligen dags igen!! För ett halvår sedan kunde vi genomföra vår första stora dans i Norrort, på Täby Park Hotell, och Sannex stod för musiken. Sen dess har vi letat lokal och nu är det ÄNTLIGEN dags för vår nästa stora dans och denna gång provar vi lyckan i Tibblehallen i Täby!

VARMT, VARMT Välkomna till vår första Nonstop-dans då underbara Dreams och Titanix står för musiken!! Dans utan paus, mellan kl. 18 och 24 – Sprid detta till vänner och bekanta: här kommer alla att få plats 😀

Denna kväll kan genomföras tack vare vår underbara sponsor Veterinären i Vallentuna. Om ditt kära husdjur behöver lite extra omvårdnad kan vi varmt rekommendera Kajsa och Jerker Kihlström och Veterinären i Vallentuna 😀

Här kommer en presentation av banden under kvällen:

TitanixTitanix är ett modernt dansband som spelat på heltid sedan 1989. I bagaget finns bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Kulturpris från sin hemkommun, Guldklavenomineringar samt har blivit tvåa i Dansbandskampen 2009. 

 

Affisch 2 (2)Dreams är ett av Sveriges största moderna dansband och spelar på dansbanor över hela Sverige. Bandet har haft en enorm framgång de senaste 7-8 åren och deras genre är dansbandspop och spelar all typ utav covermusik  och även egengjord musik. Bandet har ett utpräglat sound som tilltalar många – framförallt den yngre danspubliken.

 

Var:  Tibblehallen, Attundavägen 5-7, 183 34 Täby. (Vänligen ha inte högklackade skor, uppmaning från lokalägaren)

När: Lördagen den 21 maj 2016 kl. 18 – 24

Entré till dansen: Alla gäster: 180 kr per person

Det finns en Cafeteria med försäljning under kvällen.

Vi tar Swish, betalning via kort samt kontantbetalning vid entrén.

VARMT VÄLKOMNA TILL ANDRA DANSEN FÖR DANS I NORRORT! 😀

Nonstopdans i samarbete med:

Veterinären i Vallentuna