Kursavslutning med Voize 19/11

Lördag den 19 november 2016  är det dags för terminens avslutningsfest och Voize är tillbaka hos oss 😀 Denna kväll är det vårt sedvanliga Knytkalas!

Matknytis: Alla medlemmar och kursare tar med mat eller fikabröd för ca 3 -4 personer. Vi dukar sedan upp ett digert knytisbord och äter tillsammans. Ta också med tallrik, bestick samt dricka till dig själv. (Alkohol lämnas hemma) Vi står med kaffe och te – men resten blir en spännande blandning!

Var: Ekebyskolans Matsal, Teknikvägen 25 Vallentuna

Tid: 18-23. Under denna tid kommer vi varva dans med mat och väldig mycket trivsel ?

Entré: Fri entré för dig som gått kurs eller är medlem hos oss. Vill du gärna ta med dig en gäst denna kväll? Gästen måste anmälas till anmalan@vallentunadans.se, Gästen får betala 100kr

Kvällens band:

Voize

Voize startades 2011 och har på kort tid nått stora framgångar. Bandet består av fyra killar med stor rutin från branschen. De är idag ett av de dansband som ökar mest i popularitet i Sverige.  Voize står för hög kvalitet, dansbarhet och ett härligt ös. Musiken präglas av en mycket dansant repertoar och glädje. Både arrangörer och publik visar ett stort intresse för Voize som har en strålande framtid!

Här kan du lyssna på Voize: Voize på Youtube

VÄLKOMNA!!