Bugg Nivå 4

Var

Rosendalsskolan södra
Teknikvägen 25, Vallentuna, 186 32

Detta är kursen för dig som är en erfaren och avancerad dansare, du behärskar grunderna väl och är en återkommande socialdansare.

På denna kurs är det högt tempo, mycket dans, musikanpassning, vi går djupare in i tekniken och lär oss variera vårt dansande.

Här kan du utveckla din dans till en högre nivå.

Du kan anmäla dig själv utan danspartner, men om du anmäler dig med partner så har du större chans att bli antagen till kursen.

På alla våra kurser roterar deltagarna.

Observera att Din anmälan är bindande 3 dagar efter att du fått ett antagningsbesked från oss. Du har möjlighet att avanmäla din ansökan inom tre dagar genom att mejla till anmalan@vallentunadans.se

När din anmälan blivit bindande är du skyldig att betala för kursen om det inte finns giltiga skäl för avanmälan. Giltiga skäl är likvärdigt med sjukdom som kan styrkas med sjukintyg. Avhopp från kursen då kursen redan startat, debiteras med full kursavgift.

Om du anmäler dig och sen får förhinder, måste du kontakta oss snarast för avanmälan.

OBSERVERA att du skall få ett bekräftelsemail direkt efter anmälan. Om du inte fått det 30 min efter din anmälan, kontrollera att det inte hamnat i din skräppost-mapp och kontakta därefter anmalan@vallentunadans.se så kan vi kolla om din anmälan blivit rätt.

Var:
Rosendalsskolan södra matsalen, Teknikvägen 25, Vallentuna.

När:
10 ggr på söndagar mellan kl 19.50 – 21.00 den 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 5/11 och 12/11

Pris / person:
350kr tom det år man fyller 24.
Om du anmäler dig till fler av söndagens buggkurser får du 50:- rabatt på din andra kurs och ytterligare 100:- rabatt på din tredje kurs.

700kr per person över 24 år.
Om du anmäler dig till fler av söndagens buggkurser får du 100:- rabatt på din andra kurs och ytterligare 200:- rabatt på din tredje kurs.

Medlemskap 200kr gäller hela 2023, krävs för att kunna gå en kurs då vi är en ideell förening.
Är du inte medlem så kommer medlemsavgiften att läggs på kursavgiften.

Anmälan gör du här: vallentunadans.se/anmälan