Social fox med förda tekniker

Vallentuna Dans

Våra foxkurser är mycket uppskattade och därför återkommer Grundkursen och Fortsättningskursen år efter år. Detta är ett guldtillfälle för dig som vill lära dig mer om fox!

Fortsättningskurs i modern fox, med Jerker och Kajsa

Kursen lämpar sig för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla din fox. Vi vill att du ska ha gått en eller flera nybörjarkurser i modern fox eller foxtrot.

Vi kommer under dagen att arbeta med att lära ut en bra föra-följa teknik, balans, stegisättning, och tekniker för att kunna följa och föra figurer. Vi vill ge båda i dansparet lika stort ansvar och utrymme för en härlig och varierad dans. De tekniker vi lär ut är användbara på både modern dansbandsdans, såväl som på rena foxevent där man dansar till annan musik.

Kajsa och Jerker är kursledarutbildade hos FoxFusion, och lägger ner ca 3-400 timmar på dansgolvet varje år, och dansar en modern fox som tagit influenser från danser som Argentisk tango, Kizomba och svensk folkdans.

Välkomna att dela denna dag/kväll med oss.

NÄR: 9 November kl.09.00 – 10,00 inskrivning och egen frivillig uppvärmning, musik kommer att spelas. Kaffe och smörgås serveras.
12,00-13,00 Äter vi egen medtagen lunch
Em: Fika (ingår i kursavgiften)
16,00 Kursen slutar

PRIS: 400kr för medlemmar, 500kr för icke medlemmar

VAR: Rosendalskolan södra, Teknikvägen 25, Vallentuna

På kvällen:
19,00-22,00 Socialdans (fox) till Spotifylista, gratis för höstens foxkursare

Vallentuna Dans medlemmar 50kr och icke medlemmar 100kr .

för anmälan till kurs eller medlem www.vallentunadans.se

Välkomna!! 😀

Instruktörer är Kajsa & Jerker: