Kryssning 2019!

cinderella

 

 

 

 

Visst vill du följa med?! 😀

Nu är det dags att anmäla sig till årets kryssning som går av stapeln helgen 4 -5 maj 2019. Våra kryssningar har varit väldigt uppskattade och i år är vi nog uppe i 5 gången! Förra året var det hela 80 personer som anmälde sig och säkert ett 20-tal som dök upp på plats – snacka om att Vallentuna Dans ägde dansgolvet! 😀 Det skulle vara fantastiskt roligt om du vill följa med i år!
 
Early Boarding!
I år är det Early Boarding som gäller, dvs påstigning redan kl. 16:00. Vi träffas i vänthallen vid gruppbokningen kl. 15.30 för att få biljetter. 
 
Minikurs, Mingel & Middag
Auditorium träffas vi 16.30 där håller Matilda och Mathias en mini danskurs under ca 20 min där dom lär ut en och annan rolig tur som står dom varmt om hjärtat, som vanligt med lagom mycket musikanpassning och med en massa skratt och glädje! Vi tänker att alla kan hänga på – oavsett om du är nybörjare eller proffs – fokus är att ha kul tillsammans!
Vi minglar tillsammans, här finns dricka, kaffe, bra musik och lite annat! Det blir gemensam buffé kl. 18:00
 
Dans all night long!
Sen är det dans, dans, dans, som gäller! Highlights spelar i Melodi Club och Petter och The CocoLoco Experience håller till i Étage! Vill man kika lite i Bottega Club så kan man hitta Alexandra Jardvall och Tomas Wahlgren i Hornblower´s pub. Var man än vill hålla hus kommer detta bli en fantastisk resa tillsammans och vi hoppas att så många som möjligt vill haka på!!
  
Hemresa
Vi är åter i Stockholm söndag den 5/5 kl 15.15
 
Anmälan:
Anmälan kan göras med eller utan hytt och för 1 eller 2 personer. Du har därmed möjlighet att boka hytten på egen hand – men ändå hänga på alla gemensamma aktiviteter!
 
OBS: för att boka på vår bokning och äta med oss krävs att du går på båten redan kl. 16:00 även om båten avgår kl. 18:00 Anmäl dig här: Anmälan
 
Vi ses ombord!! 
/Monica, Gunborg, Susanne, Matilda & Mathias